Contact

Indien u een vraag heeft kunt u contact met mij opnemen met onderstaand formulier. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

*) Verplicht veld

Contact/bereikbaarheid en vervanging

De praktijk is bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag ochtend en donderdag op telefoonnummer:

06-81980016. Spreek mijn voicemail in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug. U kunt mij ook contateren via het contactformulier of als u al in behandeling bent via het clientenportaal of beveiligde email.

Indien er sprake is van crisis dan dient u binnen kantoortijd uw huisarts te bellen en buiten kantoortijd de HAP in uw regio of met stichting 1nP: 0900-5553000. 

Tijdens verlof of afezigheid in verband met ziekte wordt de praktijk waargenomen door mijn vaste waarnemer mw. Lammens: 06-51068185.

Aanmelden

Indien u zich wilt aanmelden voor behandeling bij de praktijk en voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking wilt komen, dan heeft u een verwijsbrief van uw huisarts nodig. De verwijsbrief dient aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo moet er op vermeld staan of de huisarts u verwijst voor Basis-GGZ of voor Specialistische-GGZ en tevens moet de huisarts aangeven waarvoor zorg nodig is (een voorlopige DSM V classificatie). Indien u nog geen verwijsbrief heeft dan kunt op de website van stichting 1nP een voorbeeldverwijsbrief downloaden en meenemen naar uw huisarts.

Bent u reeds in het bezit van een verwijsbrief dan kunt u zich hier aanmelden.

Locatie

De praktijk is gevestigd bij Health Center Bodyline in Hulst (spoorweg 2). De locatie is goed bereikbaar met auto en fiets.  U kunt gratis parkeren voor het pand.